Microsoft Windows Seven 2009 (Beta)






Microsoft Windows Seven 2009 (Beta)

در این نسخه از ویندوز كه آخرین شاهكار شرکت مایکروسافت نام گرفته است علاوه بر زیبایی بسیار زیاد و خیره كننده، با تحلیل های بعمل آمده از کاربران سعی شده ویندوز را بهینه نماید که این بهینه سازی در محیط کاربری و سایر قسمت های این نسخه از ویندوز قابل ملاحظه است. در این نسخه، مایکروسافت عادات استفاده کاربران خود از سیستم عامل را تحلیل کرده و ویندوز 7 را بر اساس آن تولید نموده است. برای مثال مایکروسافت دریافته که 70 درصد کاربران ویندوز همیشه بین 5 تا 15 پنجره را باز نگه می دارند. اما در بیشتر زمان کار از یک و یا دو تا از این پنجره ها به صورت فعال استفاده می کنند. تمام اینگونه اطلاعات به مایکروسافت کمک کرده تا ویندوز 7 را به گونه ای طراحی کند تا محیط کاربری بهتری نسبت به گذشته داشته باشد.
آفای Jon DeVaan یکی از مقامات مایکروسافت می گوید : با وجود اینکه ویندوز Seven بر روی کدهای پایه یکسان (same code base as Vista) با ویندوز Vista ساخته شده، اما ویندوز Seven خواهد توانست سریعتر از ویندوز ویستا لود شود چون ویندوز Seven درایور قطعات سیستم را به صورت موازی لود می کند در حالی که ویستا این کار را به صورت سریال (تک تک) انجام میداد و همچنین ویندوز Seven تعداد سرویسهایی که در هنگام استارتاپ ویندوز، اجرا می شدند را کم کرده است.
ویندوز Seven همچنین پیشرفتهایی نیز درهسته (kernel) داشته، بطوری که CPU در فرکانس پایین تری کار می کند (run) می شود و مدت زمان بیشتری بیکار می ماند. (در افزایش سرعت سیستم نقش بسزایی دارد !)
یک تغییر عمده این سیستم عامل نوار ابزار (taskbar) آن است. نوار ابزار ویندوز 7 با تلقی رایج ما از نوار ابزار (که از ویندوز 95 تا به حال دیده ایم) تفاوتی به اندازه یک دنیا دارد.
متون توضیحی روی دکمه ها به تاریخ پیوسته اند و جای خود را به ایکون های بزرگ داده اند. نحوه چینش ایکون ها بالاخره تغییر کرده است؛ دیگر اجرای یک برنامه باعث به هم ریختن ترتیب و نحوه قرار گیری ایکون هایتان در نوار ابزار نمی شود. هم اکنون برای باز کردن پنجره ها از درون نوار ابزار می توانید به صورت 2 مرحله ای عمل کنید، ابتدا موس را بر روی ایکون آن پنجره قرار دهید تا پیش نمایش کوچکی از آن را مشاهده کنید و سپس با کلیک بر روی این پیش نمایش وارد صفحه مورد نظر شوید. کلیک راست بر روی آیکون ها یک رابط کاربری جدید را در اختیار شما قرار می دهد که مایکروسافت آن را "Jump Lists" می نامد.
لیست پرش، دسترسی سریع کاربر به امکانات برنامه را ممکن می سازد. برنامه هایی که دارای منوی Recently Used هستند (لیستی از نام فایلهایی که اخیرا توسط برنامه باز شده اند)، این امکان به شکل خودکار به لیست پرش آنها اضافه می گردد. همچنین رابط کاربری خاصی در نظر گرفته شده که این امکان را فراهم می آورد که برخی امکانات را به لیست پرش برنامه ها اضافه کنیم. مثلا امکان کنترل شیوه پخش در مدیا پلیر را به لیست پرش آن اضافه می کند.
مدیریت پنجره ها هم دست خوش تغییراتی شده است. دانستن این مطلب که اکثر مردم عادت دارند که تنها از یک یا دو پنجره به طور همزمان استفاده کنند باعث شده که ویندوز 7 پنجره ها را سریعتر و ساده تر ساماندهی کند. اگر یک پنجره را به بالای صفحه نمایش بکشید (Dragging)، آن پنجره خود به خود در حالت Maximize قرار می گیرد؛ اگر پنجره ای را به سمت چپ و یا راست بکشید، به صورت خودکار تغییر اندازه می دهد و تنها 50 درصد صفحه نمایش را اشغال می کند. با این فناوری، دو پنجره را به راحتی می توان در محل مورد نظر جا داد؛ به شکلی که سریعا در کنار هم قرار گرفته و لبه های آنها بر هم مماس شود. سپس به راحتی نقل و انتقالات بین دو پنجره را انجام داد.
زیبایی خیره كننده در حد یك رؤیا را با ویندوز Seven تجربه كنید!
یکی دیگر از مهمترین بهبودهای ویندوز 7، امکان Peeking (نگاه انداختن) پنجره ها است. انتقال به یک پنجره به شکل سریع و سردستی برای خواندن برخی مطالب داخل آن بدون ورود کامل به آن پنجره می تواند بسیار کاربردی و باعث صرفه جویی در وقت باشد. برای ساده تر کردن این کار، با حرکت دادن موس بر روی نوار ابزار پیش نمایش تمامی پنجره ها را می توان دید و پنجره ای را که موس را بر روی پیش نمایش آن می برید می توان به شکل یک صفحه شیشه ای دید. سپس با کنار بردن موس تمامی این صفحات پیش نمایش محو می گردند. همانگونه که شما از امکان نگاه انداختن در پنجره های مختلف استفاده می کنید، می توانید از آن برای دیدن دسکتاپ هم استفاده کنید.
به جراْت می توان ویندوز Seven را بسيار زیباتر و برتر از ویندوز ویستا نامید !
نگاه انداختن به دسکتاپ خیلی مهم است. به خاطر اینکه در ویندوز 7 دسکتاپ جایی است که گجت ها در آن زندگی می کنند. این روزها همه از لپ تاپ استفاده می کنند و در یک لپ تاپ با آن نمایشگر کوچک دیگر جایی برای ساید بار که در ویندوز ویستا تعبیه شده بود باقی نمی ماند. بنابراین این گونه شد که در ویندوز هفت کل دسکتاپ به گجت ها اختصاص یافت. حالا وقتی هم که تعداد زیادی پنجره روی دسکتاپ باز است. با یک نگاه کوچک میتوانید از وضعیت آب و هوا روی دسکتاپ مطلع شوید. (عکس بالا)
بخش Taskbar ( در پایین سمت راست جایی که ساعت قرار دارد ) هم بهبود یافته است. مشکل این بخش همیشه این بوده است که با ایکون های بی مصرف پر می شده است. در ویندوز 7 این بخش کاملا توسط کاربر کنترل میشود. شما تعیین میکنید که چه آیکونی نشان داده بشود و چه آیکونی پنهان بماند. برنامه هایی که جدید نصب میشود و به Taskbar اضافه میشوند به صورت پیش فرض در این بخش پنهان می مانند.
بخش مهم دیگری از رابط کاربری ویندوز جدید، جستجوگر (Explorer) آن است. ویندوز 7 مفهوم جدیدی به نام کتابخانه ها (Libraries) را مورد استفاده قرار داده است. این امکان باعث می گردد که ما به نوع بخصوصی از فایلهای مان بدون توجه به محل قرار گیری آنها در هارد درایو، و تنها بر اساس نوع و پسوند آنها دسترسی داشته باشیم.
به چهار دلیل بعد از آمدن ویندوز 7، دلیل زیادی برای زنده ماندن ویستا وجود نخواهد داشت :
- اگر نرم افزای روی ویستا اجرا شود بدون مشکل روی ویندوز 7 هم اجرا می شود.
- اگر کامپیوتری قادر است سیستم عامل ویستا را اجرا کند می تواند ویندوز 7 را هم اجرا کند، تازه سریع تر از ویستا، این یعنی عدم نیاز به سخت افزار قوی تر جهت اجرای ویندوز 7
- مصرف باطری در ویندوز 7 بهینه است. بنابراین طول عمر باطری لپ تاپ ها با ویندوز 7 بیشتر از ویستا خواهد بود.
- ویندوز 7 از همان روز اول ارایه، در مقایسه با ویستای سرویس پک 1 قابل اطمینان تر خواهد بود.
به نظر میرسد مایکروسافت با ارائه ویندوز Seven قصد غافلگیر کردن کاربران را داشته.
از ویژگی های جدید ویندوز Seven، می توان به پشتیانی از هارد دیسک مجازی و یه یوزر اینترفنس کاملا جدید و قشنگ و ویژگی های تصویری و گرافیکی جدیدی اشاره کرد!
بیل گیتس طی مراسمی که در توکیو برگزار میشد، در کنفرانس Windows Digital Lifestyle Consortium به سخنرانی پرداخت و یه سری از ویژگی ها و اطلاعات جدیدی رو از ویندوز Seven آشکار کرد.
بیل گیتس برخی از ویژگی های ویندوز سون رو به شرح زیر اعلام کرد :
استفاده کمتر از انرژی، اشغال فضای کمتری از رم، افزایش و سهولت کانکت شدن با بقیه کامپیوترها و موبایلها، بهترین پلتفرم برای بازی و نیز اینترنت و ?.

HTC MAX 4G

Processor Qualcomm® ESM7206A™, 528 MHz
Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional
Memory ROM: 256MB
RAM: RAM: 288MB
Flash: 8GB
Dimensions 113.5 mm (L) X 63.1 mm (W) X 13.9 mm (T)
Weight 151 g (with battery)
Display 3.8-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with WVGA (480 X 800) resolution
Network Mobile WiMAX: IEEE 802.16e (2.5 ~ 2.7 GHz)
Tri-band GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
(Band frequency, data speed and WiMAX availability are operator dependent.)
Device Control TouchFLO™ 3D
GPS Internal GPS antenna
Connectivity Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate and A2DP for stereo wireless headsets
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0, audio jack, and TV Out* in one)
Camera Main camera: 3.2 megapixel color camera with auto focus
Second camera: VGA CMOS color camera
Ring tone
supported formats
  • AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV
  • 40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1 (SMF) / SP MIDI

Video Supported
formats
WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI
Battery Rechargeable Lithium-ion or Lithium-ion polymer battery
Capacity: 1500 mAh
Talk time:
  • Up to 420 minutes for GSM
  • Up to 230 minutes for VoIP
Standby time:
  • Up to 350 hours for GSM
  • Up to 50 hours for VoIP
(The above are subject to network and phone usage.)
Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60Hz
DC output: 5V and 1A
Special Features Voice and Video over IP

گوشی HTC مدل MAX 4G دستگاه دیگری است که در این جا به معرفی آن می‌پردازیم. MAX 4G که در نوامبر سال 2008 میلادی به بازار معرفی شد، طراحی ساده، اما زیبایی دارد و مشکی رنگ است. بدنه‌ی این گوشی با ابعادی در اندازه‌های 13.9×63.1×113.5 میلی‌متر طراحی شده و وزنی برابر با 151 گرم دارد. در این گوشی سه بانده از GSM/WiMAX و باندهای GSM 900 / 1800 / 1900 پشتیبانی می‌شود.

صفحه نمایشی که در گوشی موبایل HTC مدل MAX 4G می‌بینیم یک نمایش‌گر TFT لمسی است که با 3.8 اینچ اندازه، می‌تواند حداکثر 65.000 رنگ را نمایش دهد. این صفحه نمایش با رزولوشنی برابر با 800×480 پیکسل کار می‌کند و کیفیت خوبی را از خود به جا گذاشته است. مشخصه‌ی TouchFLO 3D Finger Swipe Navigation برای کنترل گوشی فقط با لمس صفحه نمایش، Accelerometer Sensor for Auto-Rotate که با چرخاندن گوشی باعث می‌شود صفحه نمایش آن نیز به حالت‌های مختلف افقی و عمودی تغییر وضعیت بدهد، Touch-Sensitive Navigation Controls برای کنترل تنظیمات گوشی بدون فشار دادن دکمه‌ها و فقط با لمس آن‌ها، Proximity Sensor for Auto Turn-off و قابلیت تشخیص دست‌خط از ویژگی‌هایی هستند که در این جا می‌توان به آن اشاره کرد.

پشتیبانی از زنگ‌های پلی‌فونیک 40 کاناله، MP3، WAV، WMA با قابلیت دانلود، دفترچه تلفن با ظرفیت نامحدود به همراه تصویر، GPRS، HSCSD، EDGE، Wi-Fi، پشتیبانی از بلوتوث نسخه‌ی 2.0 به همراه A2DP و miniUSB قابلیت‌های دیگر گوشی HTC مدل MAX 4G به شمار می‌روند.

نکته‌ی دیگری که در این گوشی می‌بینیم تجهیز آن به سیستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional می‌باشد. MAX 4G بر خلاف دیگر مدل‌های HTC به خروجی 3.5 میلی‌متری هدفون مجهز شده است. از دیگر ویژگی‌های به کار رفته در این گوشی می‌توان به مرورگر WAP 2.0/xHTML, HTML، قابلیت ارسال و دریافت پیام‌های SMS، MMS، IM و ای‌میل، Yota TV، Yota Mobile WiMAX 2,5-2.7 GHz، گیرنده‌ی داخلی GPS،‌ کارکرد A-GPS، رادیو FM استریو به همراه RDS،‌ Pocket Office با پشتیبانی از قابلیت مرور و نمایش فایل‌های Word، Excel، PowerPoint، OneNote و PDF، پخش کننده‌ی کارآمد با پشتیبانی از فرمت‌های MP3 و MPEG-4، جاوا MIDP 2.0، یادداشت صوتی و هندزفری داخلی اشاره کرد.

دوربین به کار رفته در گوشی HTC مدل MAX 4G یک دوربین 3.15 مگاپیکسلی با تصاویر 1536×2048 پیکسلی است که به فوکوس اتوماتیک و قابلیت فیلم‌برداری مجهز می‌باشد. هم‌چنین، دوربین دومی نیز برای انجام مکالمه‌های تصویری در نظر گرفته شده که با کیفیت VGA کار می‌کند.

نکته‌ی دیگری که در مورد این گوشی باید به آن بپردازیم حافظه‌ی آن است. گوشی HTC مدل MAX 4G با 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی، به 288 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM مجهز است. هم‌چنین، می‌توانید با کارت‌های microSD نیز کار کنید. پردازنده‌ی این گوشی نیز از نوع Qualcomm ESM7206A 528 Mhz است.

باتری مصرفی MAX 4G یک باتری استاندارد یون لیتیوم mAH1500 است که برای 350 ساعت در حالت استندبای و 7 ساعت مکالمه‌ی مفید عمر می‌کند.

مشخصه‌های اصلی گوشی موبایل HTC مدل MAX 4G:

• یک گوشی سه بانده با پشتیبانی از باندهای GSM 900 / 1800 / 1900
• صفحه نمایش لمسی 3.8 اینچی 65.000 رنگی با 800×480 پیکسل رزولوشن
• سیستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
• پردازنده‌ی Qualcomm ESM7206A 528 Mhz
• دوربین 3.15 مگاپیکسلی با تصاویر 1536×2048 پیکسلی مجهز به فوکوس اتوماتیک و قابلیت فیلم‌برداری
• دوربین دوم با کیفیت VGA
• مجهز به GPRS، HSCSD، EDGE، Wi-Fi
• 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی، 288 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM
• پشتیبانی از کارت‌های حافظه‌ی microSD
• Pocket Office با پشتیبانی از قابلیت مرور و نمایش فایل‌های Word، Excel، PowerPoint، OneNote و PDF
• پخش کننده‌ی کارآمد با پشتیبانی از فرمت‌های MP3 و MPEG-4
• قابلیت ارسال و دریافت پیام‌های SMS، MMS، IM و ای‌میل
• باتری استاندارد یون لیتیوم mAh1500
• ابعاد: 13.9×63.1×113.5 میلی‌متر
• وزن: 151 گرم
مدت زمان مکالمه: 7 ساعت
• مدت زمان استندبای: 350 ساعت

Your Facebook fundraiser refund receipt

Hi xxx, We wanted to let you know that your donation of $xx.xx to the fundraiser Raise to support the victims of earthquake in Iran was ...